Látható&láthatatlan

Három dolog, amire mindig szükség van az életben: HIT, REMÉNY és SZERETET.

Háttérzene

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Legutóbbi bejegyzések

2012.06.07.Hit - 2012.05.14.You - 2012.04.16.Zene - 2012.01.03.Gondolkodtató - 2011.12.14.Irodalom - 2011.12.12.Szeretni - 2011.11.27.Csendes percek

Statisztika

Germán medicina

2010.05.19. 12:45 :: Desire&Reality

Mostanában a kedvenc témaköröm egyike: a gondolat ereje vagyis a tudat&tudatalatti  és a hit összefonódása. A mystery rovatba belinkeltem pár, Domján Lászlóval készült riportot, de rengeteg információ kering a világhálón is, amely eme irányba mélyítheti ismeretünket. Pl. a vízkristályok alakulása negatív/pozitív töltetű gondolatok hatására, tudatalatti befolyásolása, meditációs gyakorlatok, agykontroll stb.

Most egy újabb felfedezést szeretnék megemlíteni, amely szintén hasznos lehet a tudatos életet követők körében (és remélem, hogy másoknak is). Ez pedig a GERMÁN MEDICINA.

 „VÉGRE MEGÉRTHETJÜK A MEGBETEGEDÉST, AMELY EGY ÖSZJÁTÉK AZ AGY ÉS A LÉLEK KÖZÖTT!

 Ezen információk birtokában beigazolódik hogy a rákos daganatoknak a rendeltetésük az, hogy megmentsék az életünket!

A betegség tünetei a gyógyulási fázisban jelentkeznek, és nem azért jön létre hogy belehaljunk, hanem hogy TÚLÉLJÜK.” - Ryke Geerd Hamer

Akit bővebben érdekel a téma, érdemes guglit bevonni a keresésbe. Jó egészséget!

***

Részlet az Új Germán Medicinából:

 „ Az ún. sugárkezelés az Új Germán Medicina szerint teljesen értelmetlen. 
Ez idáig abból indultunk ki,hogy elég eltüntetni a tüneteket, és megakadályozni az áttétek szétterjedését. Ez látszólagos megoldás.
A kemoterápiát, mint gyógykezelést eladni, mindmáig a legnagyobb csalás az egész orvoslás
területén. Aki a kemo-kínzást mint gyógymódot kitalálta, emlékművet érdemel a pokolban. A kemoterápia nem más, mint sejtméreggel való kezelés a sejtosztódás megakadályozására. Egyenlő egy materialista ördögűzéssel. Természetesen tudják, hogy ezek a sejtmérgek első sorban a csontvelőt támadják meg. Ezen kívül a szaporítószerveket is, ami átmeneti vagy maradandó nemzőképtelenséghez vezethet.
Nyilvánvaló bűncselekménnyé ez az egész attól válik, hogy a kemoterápiás álkezelésnek az agytörzs-vezérlete tumorok kezelésénél semmiféle pozitív hatása sincsen, mivel a sejtméreg a szimpatikotóniát (a szimpatikus idegrendszer túlműködését) csak még jobban felerősíti, végeredményben serkenti is a daganat növekedését.

A nagyagy által vezérelt rákfajtáknál a kezelés éppenséggel idióta cselekedet. Világos, hogy kemoterápiával - kivétel nélkül mindig a csontvelő és szaporítószervek roncsolása mellett – minden gyógyulási folyamatot azonnal meg lehet állítani, nem számít, hogy melyik agyi vezérlőközpont szabályozza a betegség lefolyását. A vélt „gyógyítási sikerek” ráadásul éppen a gyógyulási folyamatok megakadályozását jelentik, amelyet az akadémiai orvoslásban rosszindulatúnak bélyegeztek.
Például a tejmirigyvezeték-mellráknál kemoval a duzzanatot és a vörösödést meg lehet állítani, vissza lehet fejleszteni. De csak a gyógyulást állítjuk meg, és valójában egy kétszer akkora értelmetlenséget csinálunk, mivel őrültségünkben egy olyan tumort akarunk megállítani, ami valójában nem is tumor!
És hogyan hat a kemoterápia és a sugárkezelés az agyra?
Az agy különleges ellenálló képessége, hogy kezelni tudja a biológiai konfliktusokat abban rejlik, hogy a Hameri-gócokat újból és újból meg tudja javítani. Ezt az agy, amint tudjuk, ödémák segítségével végzi el a gyógyulási szakaszban. Az agysejteket ezek az ödémák egymástól széthúzzák, a Hameri-gócot elönti a folyadék. A kemoterápia és sugárkezelés körülbelül azt teszik láthatóvá, amit egy konfliktus-visszaesés tenne, azaz leállítja a gyógyulást, és az egész megduzzadt relé újra összezsugorodik. Bár az ödéma eltűnt, de a Hameri-góc ezzel nem gyógyult meg, sőt! Ugyanis minden kemo és sugárkezelés után a szervezet megpróbálja a hátralévő gyógyulást elindítani, azaz a Hámeri-gócot újra ödémával feltölteni. Újra meg újra széthúzza a szinapszisokat, az idegsejtek összeköttetéseit, aztán ezek a következő adag kemo meg a sugárkezelés hatására megint összezsugorodnak. Ezzel meg is kezdődik a borzalmas harmonika-effektus katasztrófája.

Műtétek: Az Új Germán Medicina nem utasítja el alapvetően az operációkat, nem minden esetben. Ezeket csak szigorúan személyre szabottan és józan belátás szerint kell javasolni.

Morfium minden páciens számára katasztrofális. A természetben ilyen külső behatás sosem volt tervben! Amióta rendelkezünk morfiummal és származékaival, könnyelműen azt gondoljuk:
„Megszüntetjük a fájdalmat morfiummal, és mégis meggyógyulunk”. A számítás téves, mert a morfium az egész agyat összezavarja, a páciensnek megszűnik minden öntudata és attól kezdve akarat nélkül hagyja magát örökre elaltatni.

A gyógyszeres kezelés nemcsak a hagyományos orvoslás területére korlátozódik. Az Új Germán Medicina mindenesetre csak a természetes gyógyulási folyamat alatt fellépő komplikációk enyhítésére vagy azok elkerülésére használja. Minden olyan gyógyszert, ami tünetileg jót tesz a páciensnek, csak a
jóléte érdekében adjunk, méghozzá azzal a feltétellel, hogy azt az orvos a saját feleségén is alkalmazná.

Magától értetendő ezért, hogy az előzetesen még nem kezelt páciensek az Új Germán Medicina segítségével nagy esélyük van teljesen meggyógyulni, egészségessé válni. Az akadémiai orvoslásnak, ami oly nagyra van feltételezett tudományosságával, fel kéne tegye magának a kérdést, vajon nem tért le már régen a természettudományok útjáról? De azáltal, hogy az orvostudományban most először alapvető természettörvények kerültek napvilágra (mint ahogyan ez a természettudomány más ágaiban már réges régen megtörtént), most ténylegesen megvan a reális lehetőség ahhoz, hogy valódi természettudománnyá váljon - magától értetődő, világos ismeretté - a legegyszerűbb ember számára is! ”

Forrás: http://www.vollstar.extra.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desire-reality.blog.hu/api/trackback/id/tr222015251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása